شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

پاسخ قالیباف به تذکر نماینده مجلس درباره نظر کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی

پاسخ قالیباف به تذکر نماینده مجلس درباره نظر کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی قالیباف گفت: اعلام نظر کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی به معنای تصمیم‌گیری به جای نمایندگان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 23
کد خبر: ۹۹۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مجلس گفت: گزارش کمیسیون در باره وزرای پیشنهادی و اعلام قبولی یا مردود دانستن وزیر پیشنهادی به معنای به جای نمایندگان نیست.

 

 حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در نشست علنی امروز (دوشنبه اول شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی و در تذکر شفاهی گفت: آنچه که در ماده 202 آیین نامه داخلی مجلس آمده، این است که کمیسیون‌های مربوط به انطباق برنامه‌های وزیر پیشنهادی را با اسناد بالادستی اعلام کنند.

 

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اینکه در گزارش ارائه شده کمیسیون‌ها قبولی یا مردودی اعلام شده و در تبلت‌ها بارگذاری شده، به نظر می‌رسد مخالف ماده 202 آیین نامه داخلی مجلس باشد.

 

وی افزود: ما اگر اصل 85 را هم مدنظر قرار دهیم، قانون گذاری و وظیفه نمایندگی قابل تفویض نیست، درواقع این نحوه گزارش یک نوع تفویض اختیار اتفاق افتاده؛‌ چراکه اعلان رد یا قبولی کمیسیون ذهنیتی را برای نمایندگان مجلس ایجاد می‌کند که گزینه پیشنهادی قبول یا مردود است.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده خمینی شهر گفت: در کمیسیون هم در صلاحیت و هم در انطباق مدارک و هم سوابق و برنامه‌های وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی را مورد بحث قرار می‌دهند و بعد به اطلاع می‌رسانند. طبیعتا گزارش کمیسیون در تبلت‌ها بارگذاری شده اما در گزارشی که قرائت می‌شود، طرح نمی‌آید.

 

وی ادامه داد: اما گزارش کمیسیون مبنی بر این نیست که بخواهد به جای نمایندگان تصمیم بگیرد، نمایندگان موضوعات مختلف را بررسی می‌کنند و یکی از جاهایی که این بررسی انجام می‌شود کمیسیون است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار